Sure Te Koranit


Download Sure Te KoranitSitemap

Last Boat (From Ambon) - Vitesse (2) - Vitesse (Vinyl, LP), Slave Traders - Afro-Soultet - Afrodesia (Vinyl, LP, Album), Extinction - Splinter (4) - Ten Love Songs (Vinyl, LP, Album), Paint It Black - The Flamin Groovies - Sixteen Tunes (CD), Ionization Pt. 2 (Edit), Philippe Lhommet, Jacques Mercier - Los Exoticos (CD, Album), قدك - Various - الكينج ٣ El King Vol. 3 (Cassette), Wrap It Up - Sam & Dave - The Best Of Sam & Dave (CD), 未来戦争 (Mirai Sensou) - Paranoid (18) - Praise No Deity (Vinyl), Black Magic Women - Santana - Black Magic Woman (Vinyl)

9 thoughts on “ Sure Te Koranit

 • 21.01.2020 at 05:00
  Permalink
  rows · Suret Kur'anore janë , prej këtyre me ajetin e sures së parë (Fatiha) Me Emrin e All-llahut, Mëshiruesit, Mëshirëbërësit (origjinal arabisht shkruhet: بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ) dhe një sure, sure në të cilën All-llahu kërcënon zullumqarët për veprat e tyre, fillon pa këtë ajet. Reply
 • 15.01.2020 at 23:44
  Permalink
  Sure te shkurta Kur'anore. sure te shkurta Kur'anore. Ju prezantojme disa sure te shkurta Kur'anore qe jane te shkruara me shkronja shqip por me shqiptim arabisht, qe ndihmojne ata musliman qe ende nuk din te lexojne Kur'an, per t'i mesuar fjalet e Allahut sa me shume /5. Reply
 • 15.01.2020 at 18:08
  Permalink
  Suretu EL FATIHA Eudhubil-lehi minesh-shejtanirr-rraxhim Mbështetem në Allahun nga djalli i mallkuar Bismil-lehirr-rrahmenirr-rrahim Në emër të Allahut,Mëshiruesit,Mëshirëbërësit 1. Elhamdu Lil-lehi rab-bil Alemin Lavd-falënderimi i takon All-llahut, Zotit(Krijuesit) të botërave 2. Err-rrahmenirr-rrahim Mëshiruesit, Mëshirëbërësit 3. Meliki jeumid-din Sunduesit të Ditës së. Reply
 • 21.01.2020 at 13:48
  Permalink
  Kerko ne kuran dhe hadithe. Ky websajt shërben për të kërkuar ajete dhe hadithe shpejt dhe lehtë. Motori kërkues i Kuranit dhe joigoekitjumptricpan.sirohoppaxilyconparklasenhasi.co Kuran dhe hadithe. #kuran-index. Reply
 • 21.01.2020 at 07:56
  Permalink
  Ai Allahu është Një” (Ihlas), “Thuaj: “I lutem dhe mbështetem te Zoti i agimit” (Felek) dhe “Thuaj: “I lutem dhe i mbështetem Zotit të njerëzve” (Nas).” E më pas fërkonte me dy duart aq sa mundte prej trupit të tij, duke filluar që nga koka e fytyra, e në pjesën e përparme të trupit, kështu vepronte tri herë.”. Reply
 • 14.01.2020 at 07:45
  Permalink
  Sure në arabisht, ka kuptime si më poshtë: 1) مَنْزِلَۃٌ – Shkallë (pozitë). 2) شَرَفٌ – Nder. 3) عَلَامَۃٌ – Shenjë. Reply
 • 22.01.2020 at 17:55
  Permalink
  Apr 22,  · Disa te dhena per kete lume, per segementin qe pershkon rrethin e Korces, jane: Pjesa e siperme e lumit qe kalon ne rrethin e Devollit dhe ate te Korces, karakterizohet nga fenomeni i erozionit si nje fenomen i dyfishte, nga njera ane uji i lumit gerryen ne menyre mjaft aktive token bujqesore qe shtrihet ne vazhdim te brigjeve te tij dhe, nga. Reply
 • 20.01.2020 at 21:13
  Permalink
  Dhe kjo ndodh në pesëdhjetë sure nga gjithsej suret e Kur’anit të Madhërishëm. Per te kuptuar se kush jane hebrenjte dhe per te kuptuar gjithcka qe ndodh sot ne bote, duhet te tregojme pak histori. Pa treguar historine e tyre nuk mund te kuptojme dot asgje. Do te shpjegoj ngadale dhe me qetesi te verteten e frikshme. Reply
 • 21.01.2020 at 14:51
  Permalink
  Sep 01,  · Sure të shkurtëra Kur´anore me shkronja latine Sure Fatiha BISMIL-LAHIRR-RRAHMANIRR-RRAHIM Elhamdu lil-lahi Rabbil joigoekitjumptricpan.sirohoppaxilyconparklasenhasi.co-rrahmanirr-rrahim. Maliki jevmiddin. Ijjake na'budu ve ijjake nestein. Ihdinas-siratal joigoekitjumptricpan.sirohoppaxilyconparklasenhasi.col-ledhine en'amte alejhim Gajril magdubi alejhim ve led-dalin.''AMIN SURE EDH-DUHA BISMIL-LAHIRR-RRAHMANIRR-RRAHIM. Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *